Partner voor een succesvolle coachingpraktijk

Ben jij zelfstandig coach en heb je bewezen ervaring met het coachen van ondernemende professionals? 

Registreer je dan bij Coachhunter. Onze zakelijke klanten hebben je nodig om in beweging te komen en richting te krijgen voor hun persoonlijke en zakelijke groeiplan en ontwikkeling.

Wij zijn jouw businesspartner voor een succesvolle coachingpraktijk

Voor ondernemende mensen zien we specifieke uitdagingen, zowel persoonlijk als zakelijk. We hechten daarom veel waarde aan praktijkervaring van de coaches. Je specialisme, praktijkervaring, stijl, relevantie en eventuele accreditaties worden verwerkt in je coachprofiel. Dit zijn de specialismen die we ondermeer zoeken:

  • Ondernemerscoach
  • Business coach (strategie, digitalisering, marketing, sales, financieel)
  • Personal coach
  • Performance coach
  • Life coach
  • Mindfulness (toepasbaar voor ondernemers)
  • Beweging (fitness, yoga, running, walking)

Heb je een ander specialisme dan in bovenstaande lijst en heb je veel ervaring met een vorm van coaching, waarmee je ondernemende mensen echt helpt? Heb je vragen? Gebruik dan de chat-knop rechtsonder of plan een persoonlijk kennismakingsgesprek met deze link

What’s in it for you?

1. Klantgarantie 

Voor geregistreerde TOP-coaches geldt een klantgarantie. Om groei, kwaliteit en optimale inzet van coaches in balans te houden, hanteren we quota bij de instroom van coaches. Bekijk de voorwaarden.

2. Geen maandelijkse kosten 

Er zijn er geen maandelijkse abonnementskosten. We vragen een eenmalige bijdrage voor de registratie en een succesvergoeding. Bekijk de voorwaarden.

3. Succesvolle coachingpraktijk

Wij zijn jouw businesspartner voor een succesvolle coachingpraktijk, met advies, marketingtools (o.a. Coachmatching app)

Coaches waarderen de intake
gemiddeld met een 9,3.

Ondernemers en coaches spreken niet dezelfde taal. Coachhunter heeft de Coachhunter Deep Matching Interface (CDMI) ontwikkeld om een perfecte match te maken tussen coach en coachee. Dit gebeurt ondermeer op basis van data science. Niet met een paar vaste zoektermen, maar met een ‘levend’ profiel op basis van een gedegen intake en gevalideerde ervaringsdata.

Voor alle duidelijkheid:
Coachhunter is niet een zoveelste zoekmachine voor coaches. 
Als je dat wel zoekt, verwijzen wij je graag door naar bijvoorbeeld coachfinder.nl, vind-een-coach.nl of coaching.nl.