Samenwerken aan een succesvolle praktijk

Onze missie is om ondernemende professionals samen verder te brengen en happy succesvol te laten zijn.

Dat doen we met een hoog coachingrendement: De juiste coach en een uitstekende coachrelatie. Onze coachingadviseurs helpen klanten om goede coachingdoelen te stellen, de juiste coach te vinden en duidelijke werkafspraken te maken.

Om onze klanten goed te kunnen bedienen werkt Coachhunter intensief samen met zowel coachingadviseurs als met coaches.

Coachingadviespraktijk / Coachhunter

Als Coachhunter help je ondernemende professionals met groeien, zowel persoonlijk als zakelijk. Je klanten gaan positief veranderen, worden succesvoller en happier.

Je adviseert namelijk ondernemende professionals over maatwerk coaching, levert de best passende coach en begeleidt het coachingtraject. Je bemiddelt tussen klanten en coaches, maar coacht niet zelf.

Coach

Ben jij zelfstandig coach en heb je bewezen ervaring met het coachen van ondernemende professionals? Registreer je dan bij Coachhunter. Onze zakelijke klanten hebben je nodig om in beweging te komen en richting te krijgen voor hun persoonlijke en zakelijke groeiplan en ontwikkeling.

Wij zijn jouw businesspartner voor een succesvolle coachingpraktijk

Voor ondernemende mensen zien we specifieke uitdagingen, zowel persoonlijk als zakelijk. We hechten daarom veel waarde aan praktijkervaring van de coaches. Je specialisme, praktijkervaring, stijl, relevantie en eventuele accreditaties worden verwerkt in je coachprofiel. Dit zijn de specialismen die we ondermeer zoeken:

  • Ondernemerscoach
  • Business coach (strategie, digitalisering, marketing, sales, financieel)
  • Personal coach
  • Performance coach
  • Loopbaan coach
  • Mindfulness (toepasbaar voor ondernemers)
  • Beweging en vitaliteit (fitness, yoga, running, walking, slaap, voeding)
  • Speciale interventies (o.a. hypnose, systemisch, NEI, Iemt)

Heb je een ander specialisme dan in bovenstaande lijst en heb je veel ervaring met een vorm van coaching, waarmee je ondernemende mensen echt helpt? Heb je vragen? Gebruik dan de chat-knop rechtsonder of plan een persoonlijk kennismakingsgesprek met deze link

Voor alle duidelijkheid:
Coachhunter is geen online zoekmachine voor coaches. 
Als je dat wel zoekt, verwijzen wij je graag door naar bijvoorbeeld coachfinder.nl, vind-een-coach.nl of coaching.nl.