Coachhunter worden?

Heb je een goede neus voor het vinden van de juiste coach?

Als Coachhunter adviseer je bedrijven en maak je de beste match tussen een klant en een professionele coach.

De vragen van ondernemers en directieleden gaan vaak over de business, over groeien, samenwerken, leiderschap, strategie, digitale transformatie, financiën, opvolging, verkoop en crisis. Onderliggend zijn veel coachingvraagstukken persoonlijk van aard.

In iedere fase van de onderneming ontstaan nieuwe uitdagingen. Van belang is hoe de ondernemer of manager daarmee om gaat. Als veranderen moeizaam gaat en teveel energie kost, als het ten koste gaat van welzijn en geluk, dan is een coach van toegevoegde waarde.

De juiste coach vinden is cruciaal en tegelijk een echte uitdaging. Hoe vind je hem of haar tussen de 75.000 zelfbenoemde coaches in Nederland? Een speld in een hooiberg! Niet voor een Coachhunter. We hebben een groot netwerk van ruim 300 coaches en zo’n 85 geselecteerde en geaccrediteerde TOP-coaches.

Als Coachhunter ga je in gesprek met de ondernemer of directie en maak je aan de hand van ons beproefde model o.a. een coachvraag, -profiel en budget. Met onze Coaching Matching Interface (data science technologie) vinden we de passende coach en maak je de beste match voor jouw klant.

Profiel van een Coachhunter

Wil je een Coachhunter (V/M) worden, dan heb je het volgende profiel:

  • Groot empathisch vermogen en excellente luistervaardigheden
  • WO, HBO denkniveau (analytisch)
  • Ervaring met adviseren van directies en ondernemers in verschillende levensfasen
  • Dienstverlener pur sang, netwerker
  • Ervaring met advisering van coaching en/of trainingen is een pré

Ben je zelfstandig adviseur of werk je bij een adviesbureau (accountancy, bedrijfskundigadvies, financieel advies, etc) en heb je regelmatig (zakelijke) klanten die op het persoonlijk of zakelijk vlak een coach nodig hebben?

Coachhunter Partnership

Coachhunter is een partnership met een goed verdienmodel voor partners. Als zelfstandige Coachhunter krijg je een ‘license to hunt’. Hiermee:

  • kan je jezelf Coachhunter noemen (merkgebruik);
  • heb je toegang tot het Coachhunter platform;
  • krijg je leads en toegang tot diverse netwerken en communities;
  • krijg je coaching, training en support;
  • word je administratief ontzorgd.

Maak kennis met Coachhunter?

Heb je interesse in een Coachhunter Partnership? Boek een adviesgesprek of stuur ons je bericht met onderstaand formulier, dan nemen wij contact met je op.