Start je eigen coaching-adviespraktijk, samen met een sterke B2B partner.

Als Coachhunter help je ondernemende professionals met groeien, zowel persoonlijk als zakelijk. Je klanten gaan positief veranderen, worden succesvoller en happier.

Je adviseert namelijk ondernemende professionals over maatwerk coaching, levert de best passende coach en begeleidt het coachingtraject. Je bemiddelt tussen klanten en coaches, maar coacht niet zelf.

We zien een trend dat steeds meer ondernemende professionals een coach hebben. Niet alleen bij problemen, maar vooral om continu persoonlijk te groeien en om steeds beter te ondernemen onder verschillende omstandigheden. Hier levert een goede coach een zeer grote toegevoegde waarde.

De juiste klik voor groei

Uit wetenschappelijk onderzoek van 2500 coachrelaties blijkt dat de juiste coach vinden en het ontwikkelen van een goede coachrelatie cruciaal zijn en leiden tot hoger rendement. Tegelijk is dat ook de uitdaging. Hoe vind je de best passende coach tussen de 100.000+ professionele en zelfbenoemde coaches in Nederland en België? Een speld in een hooiberg! Niet voor een Coachhunter. We faciliteren je namelijk met een groot netwerk van gescreende coaches en geavanceerde matching technologie, waarmee we tot 95% nauwkeurigheid de juiste match maken.

Als Coachhunter ga je in gesprek met ondernemers of directies in jouw exclusieve regio en maak je aan de hand van ons beproefde intake model o.a. een coachvraag, -profiel en budget. Met onze Coaching Matching Interface (data science technologie) vinden we de passende coach en lever je de beste match voor jouw klant. Vervolgens begeleid je het coachingstraject om resultaat en tevredenheid te garanderen.

Groeimodel Coachhunter Franchise
Profiel van een Coachhunter

Heb je interesse om je eigen Coachhunter coachingadviespraktijk in Nederland of België (Vlaanderen) te beginnen en Coachhunter (V/M) worden, dan heb je het volgende profiel:

 • Positieve groeimindset
 • Groot empathisch vermogen en excellente luistervaardigheden
 • Zelfstarter en doorzetter
 • Ervaring met adviseren van ondernemers en directies
 • Dienstverlener pur sang, netwerker
 • Ervaring met advisering van coaching en/of trainingen is een pré
Waarom Coachhunter Business Franchise?

Coachhunter is een snelgroeiende B2B franchiseformule in Nederland en België met een ervaren team en een uitstekende verdienmodel voor franchisenemers. Je onderneemt met je eigen coachingadviespraktijk onder de merknaam Coachhunter en maakt gebruik van de faciliteiten van de Coachhunter Organisatie. Verder:

 • krijg je een exclusief verzorgingsgebied;
 • krijg je toegang tot het Coachhunter matching & operations platform;
 • krijg je kwalitatieve leads, marketingtools en -support;
 • krijg je coaching, training en support;
 • word je operationeel en administratief ontzorgd.
Omzet

Het mooie van ondernemerschap is dat je eigen inzet wordt beloond. Je omzet bepaal je dus grotendeels zelf. Een goede inzet kan het € 50.000 – 75.000 omzet per jaar opleveren. Bij buitengewone inspanningen kan de jaaromzet oplopen tot boven de € 100.000,-. We rekenen samen met jou het businessmodel door.

Maak kennis met de Coachhunter Organisatie!

Heb je interesse om franchisenemer te worden bij Coachhunter? Boek dan een vrijblijvend adviesgesprek of stuur ons je bericht met onderstaand formulier, dan nemen wij contact met je op.